Bli en Odic Nutrition Affiliate

Er du lidenskapelig om helse, prestasjon og sunn aldring, og ønsker å representere et merke som står for kvalitet og innovasjon? Da kan du være den perfekte kandidaten for vårt affiliate-program hos Odic Nutrition!

Vi ser etter engasjerte individer som deler våre verdier og ønsker å spre budskapet om vår visjon og våre førsteklasses kosttilskudd. Som en Odic Nutrition affiliate, vil du ikke bare representere et merke som er i forkant av neste generasjons produkter og kunnskapsdeling, men du vil også nyte godt av generøse provisjoner på salg av våre produkter.

Hvis du føler at du og Odic Nutrition er en god match, vil vi gjerne høre fra deg! Vennligst fyll ut skjemaet med din informasjon, bakgrunn og hvorfor du mener du ville vært en et godt tilskudd til vårt team. Fortell oss også hvordan du planlegger å promotere Odic Nutrition.

Vi ser gjennom alle søknader nøye og velger affiliates som best representerer vårt merke og verdier. Hvis du er aktuell for en avtale, vil vårt team ta kontakt med deg for å diskutere neste steg.

Vi gleder oss til muligheten for et samarbeid og til å høre hvordan du kan bidra til å gjøre Odic Nutrition kjent for flere!


Industrigata 36, 0357 Oslo, Norge

hei@odicnutrition.no

Kontaktskjema