Om Odic Nutrition

Siden vår etablering har Odic Nutrition operert etter det beste og nyeste innen vitenskapelig forskning og innovasjon. Grunnleggeren Nils-Paul Skåra's erfaring som toppidrettsutøver og ernæringsveileder har gitt oss en unik innsikt i de komplekse behovene til både eliteutøvere og den generelle befolkningen. Dette gjenspeiles i alle våre produkter, utviklet av vårt dedikerte team, som består av eksperter innen ernæring/kosttilskudd, helsevitenskap, og produktutvikling.

Expertise in Relevant Fields

Med de fremste ekspertene innen de relevante fagområdene utvikler vi produktene basert på:

  • Den nyeste og beste vitenskapelige forskningen
  • Innsikt fra toppidretten om strategiene som gir topputøvere de beste resultatene.
  • Erfaring fra profesjonelle veiledere om hva som virker best i praksis for den generelle befolkningen.

Vår visjon

Bidra til at mennesker lever både lengre og bedre gjennom kontinuerlig utvikling innen helse, prestasjon og sunn aldring.

Målet vårt

Levere de beste og mest banebrytende produktene innen helse, prestasjon og sunn aldring, samt spre viktig kunnskap rundt disse temaene.

Values of Odic Nutrition

Noen av verdiene Odic Nutrition opererer etter og ønsker å promotere utad

Helhetlig og langsiktig tankegang

Vi tror på kraften av langsiktige løsninger fremfor hurtige snarveier. Denne filosofien er ikke bare kjernen i vår produktutvikling, men også i måten våre produkter skal brukes. Vi ser på kosttilskudd som en integrert del av et større helhetsbilde, der riktig bruk synergistisk forsterker effekten av sunne livsstilsvalg som trening, kosthold og søvn. Hos Odic Nutrition handler det om å skape en harmonisk balanse som forbedrer din totale helse og prestasjon.

Topp kvalitet

Hos Odic Nutrition setter vi standarden høyt. Hvorfor nøye seg med mindre når man kan oppnå det ypperste? Vårt dedikerte fokus på kvalitet gjennomsyrer alt vi gjør, fra nøye utvalg av førsteklasses ingredienser til den strenge kvalitetskontrollen av våre ferdige produkter. Vår filosofi er enkel: kun det beste er godt nok.

Kontinuerlig prosessforbedring (Kaizen)

Inspirert av den japanske filosofien Kaizen, legger vi vekt på kontinuerlig forbedring i alle våre prosesser. Vi tror at ved å fokusere på reisen, fremfor kun resultatet, oppnår vi ikke bare bedre utfall, men også en mer tilfredsstillende og helhetlig opplevelse. Vårt mål er å stimulere og støtte din personlige reise mot kontinuerlig forbedring, med våre produkter som et kraftfullt verktøy på denne veien.

Transparens

Transparens er grunnsteinen i vår virksomhet. Vi er dedikerte til å være åpne og ærlige om vår reise som et nyetablert selskap, og inviterer våre kunder til å vokse sammen med oss. Dette strekker seg til full gjennomsiktighet om våre produkter – vi deler gjerne detaljert informasjon og dokumentasjon, inkludert laboratorieanalyser, for å sikre at våre kunder forstår nøyaktig hva de får når de velger Odic Nutrition.

I harmoni med naturen

Naturen er vår største inspirasjon og ressurs. Selv om noen ingredienser krever nøye vitenskapelig fremstilling, er vårt primære valg alltid naturlige kilder. Vi tror at å oppnå en naturlig harmoni mellom kropp og natur er nøkkelen til optimal helse. Hos Odic Nutrition utfordrer vi oppfatningen om at kosttilskudd er "unaturlige". Riktig designet kosttilskudd kan nemlig være en naturlig forlengelse av hva vi finner i naturen. Mange naturlige stoffer og ingredienser gir signifikante helsefordeler når de inntas i spesifikke mengder – nivåer som ofte er utfordrende å oppnå gjennom kostholdet alene.

Det betyr ikke at man er avhengig av kosttilskudd for god helse, men korrekt anvendelse kan være et viktig verktøy for å maksimere kroppens potensiale for optimal helse. Ved å anvende menneskelig innovasjon til å konsentrere og tilpasse disse naturlige elementene, maksimerer vi deres potensielle helsefordeler, og handler i det vi mener er dyp harmoni med naturens intensjoner.

Intelligent kombinere evidensbasert med innovasjon

Dette er en av de viktigste tilnærmingene til vår produktutvikling. Vi baserer alltid grunnlaget på solid vitenskapelig dokumentasjon, samtidig som vi opprettholder en pionerånd for nytenkning og banebrytende løsninger. Ved å kombinere det beste fra begge verdener sikter vi mot å levere produkter som ikke bare er effektive og trygge, men også nyskapende og tilpasset fremtidens behov. Denne balansen muliggjør kontinuerlig forbedring, fremgang og evolusjon i vår søken etter å optimalisere helse, prestasjon og sunn aldring.

Nils-Paul Skåra, grunnleggeren av Odic Nutrition, har omfattende erfaring som kostholdsveileder for både verdensklasse toppidrettsutøvere og den generelle befolkningen. Med en bakgrunn som tidligere landslagsspiller og norgesmester i basketball, og nå aktiv utøver i friidrett og styrkeløft, startet han Odic Nutrition for å tilby kosttilskudd som han selv og hans veiledede følte manglet på markedet.

Abonner på vårt nyhetsbrev for å motta oppdateringer og tilbud